Pinebar Music - Replokal.se

HJÄRN-ÖDEM

Det blev ju en riktigt rolig efterfest i lördags på Melodikarusellen. Som Mia berättade i inlägget innan så var det ju fest från ganska tidigt på kvällen till sent. Jag blev nog lite på örat och när jag tänker tillbaka på det med dimmigt minne så kändes det som en dröm… men en väldigt bra och rolig dröm! En lite vin-marinerad kropp och trötthet gjorde det extra spännande när jag på morgonkvisten kom hem och lyckades somna vid köksbordet med huvudet i knäet och en kanelbulle i handen…Dagen efter mådde jag som förtjänat och det var värt med lite hjärn-ödem! Här är de två enda bilderna jag tog under kvällen;

3/4 CB och Nanne Grönwall

Precis vid utgången hittade vi Nanne och var tvungna att säga till henne att vi gillar hennes låt “Pissenisse”…sen blev det lite dans till Nirvanas “Smells like Teen Spirit”

DSC02415.JPG

Jag haffade Mark Levengood i baren och han var så snäll och ställde upp på en bild… fin e han!

DSC02411.jpg

/Nicki

Leave a Reply