Pinebar Music - Replokal.se

NICKI ÄR ETT FRIKORT!

Ja, de sade så på radiostationen Bandit! Chris Cornell är tydligen också ett frikort. Vad i satan är ett “frikort”? Jag kräver en förklaring. Jag blev såklart tvungen att ringa Nicki för att gratulera (antar att “frikort” är något positivt), hennes svar tillbaka var -”Det hade varit roligare om jag hade varit ett vykort”. Va? Nej, Nicki jag håller inte med. Det e nog bäst att du inte förvandlar dig till varken ett frikort eller ett vykort!

Förresten, nu kom jag kanske på det…Ett frikort är som en extra vända på typ spelet monopol. Man får gå ett extra varv och håva in lite mer pengar. Jaa, då får jag verkligen ta tillfället i akt att gratta dig Nicki, hoppas du tar några 1000-lappar till mig också på vägen också. Använd ditt frikort väl nu!

Peace!

/Evileye

Leave a Reply