Pinebar Music - Replokal.se

PR-KUPP MY ASS!

Halloj!

För några dagar sedan så jobbade ju jag och Klara som Local Crew på Globen vilket var både kul och tungt på samma gång. Det är väldigt skönt att känna att man har en kropp som faktiskt fungerar till hårt arbete! Jag har hört från olika håll att detta skulle vara någon slags pr-kupp från vår sida och det är bland det dummaste jag har hört! Jag förbehåller mig rätten att anta att dessa människor aldrig har varit panka och upplevt hur det känns att inte veta ifall man ska kunna betala hyran i tid! Då frågar man alla sina vänner om hjälp och tar alla jobb som kommer i ens väg, vilket var fallet för mig och Klara. Jag respekterar och är mycket imponerad av alla som jobbar i crewet och jag kände mig verkligen välkommen i gänget. Lika roligt bakom scenen som framför!

Förhoppningsvis leder detta till fler jobb under våren och sommaren. Här kommer en liten bildserie där ni ser hur kul det är på jobbet, hehe!

/Evileye

Abbelito!Schysst käk!009.JPGÄrkan på jobbet!Försöker va snygg i Hjälm, går sådär va!Klaus utanför the Globe!


 

Leave a Reply