Pinebar Music - Replokal.se

BRÖLLOPSTIDER!

Det råder bröllopsyra i Sverige! Prinsessan ska äntligen få äkta sin njursjuke gyminstruktör och en air av hopp, förväntan och tro på kärlek sveper över nationen.

I samband med bröllopet ges det ut något som kallas den “officiella bröllopsserien”. Det är helt enkelt produkter för galna rojalister. Dessa chokladaskar, frystårtor, porslin mm. mm. är prydda av bilder på paret. Intäkterna går till en stiftelse vars syfte bla är att främja god hälsa hos svenska barn.

Victoriadaniel1.jpg

Vilken smart idé tyckte vi i Crucified Barbara!!! Så nu är vår alldeles egna bröllopsserie under produktion. Nedan ser ni bilden som kommer pryda allt från blockchoklad och fullkornspasta till dagen-efter-piller och fotsvampssalva.

WEDDING.jpg

Intäkterna från försäljningen av vår bröllopsserie går till en stiftelse vars främsta syfte är att främja god hälsa hos svenska, kvinnliga hårdrocksmusiker genom inköp av snuskigt många mesa-boogie lådor.

mesalåda.jpg

Auf wiederhören! /Klara Force

Leave a Reply