Pinebar Music - Replokal.se

NEW OFFICIAL BLOG / NY BLOGG!

Hello everybody!

Welcome to the new official Crucified Barbara crib! For years we have been circling around the world, writing on different pages and websites, and we’ve began to feel that we need a place to call home, for real. So we decided to make an official blog where you always know where to find us. We’ll keep on writing guest blogs and cheating but still this will be the place where we return in the end. We will work on this page and make it grow, ’cause it’s quite easy to use and with that comes more updates = more fun for everybody. Hope you’ll enjoy it!

Häj! Nu får det vara nog med velande! Från och med nu är detta vår officiella blog, och kommer så förbli. Vi kommer fortsätta att gästblogga och skriva på alla möjliga ställen och bloggar och stjärtar, men detta är vår bas och det känns skönt att säga det eftersom det varit lite rörigt på sista tiden med just bloggandet. Design och sånt krafs kommer ändras och uppdateras vartefter så det är bara att gilla läget, huvesaken är att man har tak över huvudet!?

 

 

 

4 comments to NEW OFFICIAL BLOG / NY BLOGG!

Leave a Reply