Pinebar Music - Replokal.se

Stockholm Horse Show 2011 – Stjärnornas Hoppning

Stockholm Horse Show 2011

As a “side project” to the album work, Mia Coldheart will participate in Stjärnornas Hoppning at Stockholm Horse Show 2011. It’s a showjumping part of the big event, with 8 Swedish “stars” and consists of actors, musicians, sportsmen/athlets.

Mitt i rådande skivinspelning, är Mia Coldheart är en av 8 ryttare som tävlar i Stjärnornas Hoppning i Globen, Stockhlolm Horse Show 2011 25-27 november. Övriga deltagare är Ola Rapace, Erik Segerstedt, Jenny Velvet Pettersson, Sara Sommerfeld, Kajsa Bergqvist, Katrin Nilsmark och Musse Hasselvall. Träningarna är i full gång på Stora Wäsby i Upplands Väsby för tränare Lena Bredberg. Mia kommer att tävla med hästen Carolus Rex, och ligger även i hårdträning av Louise Haaga på Skästa Gård i Västerås.

For more info/ Läs om träningarna och deltagarna här: www.stjarnornas.se
Contact/ För mer information och pressmaterial kontakta GMR music: crucifiedbarbara @ gmrmusic.se
Tickets/ biljetter och information om Stockholm Horse Show: www.stockholmhorseshow.com

Foto: Emilia Öije

Photo: Emilia Öije All rights reserved

Leave a Reply