Pinebar Music - Replokal.se

Crucified Barbara tävlar i Minimello 2014!

Crucified Barbara har skrivit en rockrökare till årets Minimello! Bandet som kommer att framföra vår låt med samma namn heter Hardrock Babies. Tävlingen drar igång 17 oktober och vi kommer att vara med i den sista deltävlingen. 

Från SVT:s hemsida: Minimello, Barnkanalens egen Melodifestival, fyller fem år i och bjuder därför på längre program med roliga mellanakter och lyxiga överraskningar varje dag på sajten. Dessutom firar programmet artistrekord – fler än 10 000 bidrag har hittills kommit in i år.

I årets omgång av Minimello, som har säsongsstart fredagen den 17 oktober, bidrar bland andra Malena ErnmanMarkoolioTimo RäisänenAmy DiamondLinda Bengtzing och Mia Coldheart med sina röster. Bland kompositörerna finns bland andra Maia HirasawaThomas G:sonCrucified Barbara och Anders Hansson.

Läs mer på SVT Barnkanalens blogg här >>

Pressklipp: Expressen.se 

Minimello 2014 Ylva Hällen Crucified Barbara

Ylva Hällen leder Minimello – här med sin sidekick Skvallerbyttan. www.barnkanalen.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENGLISH:
Crucified Barbara has written a song that will be performed in a great Swedish TV show for kids. It’s called Minimello and is a really popular and fun childrens version of Eurovision Song contest in Sweden. The song is written by Crucified Barbara and lyrics by the the host of the show – Ylva Hällen -and it’s called Hardrock Babies.

Comments are closed.