Pinebar Music - Replokal.se

Crucified Barbara winner of P3 GULD award

Crucified Barbara vann i lördags det tunga musikpriset P3 GULD för årets Rock/Metal 2014, med den nya skivan In the Red (Despotz 2014) Vi är otroligt stolta och glada över utmärkelsen som är ett av de finaste musikpriserna man kan få i Sverige. Tack P3 GULD och alla som har röstat på oss, en fantastisk start på året och vårt 10 års jubileum sen vi släppte vår första skiva!!

*****
Crucified Barbara won P3 Guld category Rock/Metal of the Year 2014 in Sweden, with the new album In the Red. We are extremely proud and grateful for this important Swedish music award, couldn’t wish for a better start of the new year – and our 10 years anniversary since the first album release. Thanks to P3 Guld, Sveries Radio and all of you who voted for us!

<3
Klara, Nicki, Ida, Mia
Crucified Barbara

www.p3Guld.se

Comments are closed.